Schakel de cateringservice van Restaurant-Bar de Riete in voor uw feest of bijeenkomst.

Feesten en partijen perfect en smaakvol geregeld.


De cateringservice van Restaurant-Bar de Riete in het Drentse Dwingeloo wordt geheel op uw wensen afgestemd. U geeft bij ons aan wat u wilt en wij verzorgen een voortreffelijke catering. Een warm buffet, een koud buffet, belegde broodjes, bittergarnituren of een dessert buffet: wij maken en bezorgen het desgewenst met bediening.

Eerlijke producten

Voor de bereiding van onze gerechten gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de omgeving. Zo komt het vlees van varkens en runderen uit Drenthe. Het wordt geselecteerd en geslacht door onze buurman, die slager is. Beter kunt u het zich niet wensen. Ook de groenten komen grotendeels van telers uit de omgeving. Die versheid en eerlijkheid van de producten proeft u in onze gerechten. Een buffet is bij ons niet zomaar een buffet, het is een feest om te zien en te proeven.

Als u van onze cateringservice gebruik wilt maken, gaan we eerst met elkaar in gesprek. We bespreken uw wensen, kijken wat mogelijk is en komen zo tot een catering op maat, geheel naar uw wensen. Vul het contactformulier op de website in voor meer informatie of bel ons op telefoonnummer 0521-592035. Wel dient u er rekening mee te houden dat een cateringservice minimaal 3 dagen van te voren gereserveerd dient te worden